Повернутися до звичайного режиму

З Днем працівників освіти!

Шановні освітяни, прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята - Дня працівників освіти!

Ваша праця є надзвичайно важливою, ваші руки плекають майбутнє, закладаючи підвалини розвитку на багато років вперед.

День працівників освіти – свято тих, хто завоював в нашому суспільстві заслужену повагу і вдячність, відкрив кожному з нас дорогу у велике життя, кому ми зобов’язані своїми життєвими і професійними перемогами.

Ми маємо всі підстави пишатися нашими досягненнями в освіті. Якісна підготовка випускників шкіл, перемоги школярів на олімпіадах, спортивних змаганнях, наукових і творчих конкурсах – все це свідчить про те, що освіта міста постійно підвищує свої якісні показники, повністю забезпечує потреби громадян. Велика вдячність і шана вам за гуманну і благородну справу – виховання підростаючого покоління. Завдяки вам наша молодь виховується на справжніх зразках патріотизму, порядності, поваги і любові до держави та рідного краю. Прийміть щиру вдячність за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі.

У день вашого професійного свята бажаю вам, шановні освітяни, міцного здоров’я, щастя, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги.

Начальник управління освіти

Правосуд.О.М

Кiлькiсть переглядiв: 104

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.