Співпраця з Прилуцьким центром професійного розвитку педагогічних працівників

03.11.2021 року педагогічні працівники закладу дошкільної освіти стали учасниками методичного діалогу «Профстандарт директора та вихователя ЗДО – крок до вдосконалення педагогічних працівників», з консультантами Прилуцького центру професійного розвитку педагогічних працівників.

Директорка КУ "ПЦПРПП" Світлана Чернякова під час зустрічі презентувала діяльність Центру, звернула увагу учасників на розбудову внутрішньої системи забезпечення якості освіти в дошкіллі, рекомендувала ознайомитися із переліком трудових функцій Професійного стандарту директора та вихователя ЗДО та орієнтовним описом професійних компетентностей відповідно до кваліфікаційних категорій педагогічних працівників, наголосила на підвищенні кваліфікації педагогів та участь у неформальній та інформальній освіті.

Консультант Тетяна Зубко надала рекомендації педагогам щодо професійного зростання, самооцінювання педагогічної діяльності та створення індивідуальної освітньої траєкторії професійного розвитку педагога, ознайомила учасників діалогу з інноваційними технологіями, які допоможуть сформувати компетентності здобувачів освіти згідно вимог Базового компонента дошкільної освіти.

Підсумком методичного діалогу стало підписання Меморандуму про співпрацю між комунальною установою «Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Прилуцької міської ради Чернігівської області та дошкільним навчальним закладом № 19. Обидві сторони висловили надію на плідну співпрацю, креативність та творчість усіх учасникам освітнього процесу.

Захід було проведено із дотриманням санітарних норм та правил, протиепідемічних заходів, а всі його учасники провакциновані.

/Files/images/memorandum/IMG-59e842c7d6eb9dfe3466760813294bb0-V.jpg/Files/images/memorandum/20211103_130814.jpg/Files/images/memorandum/IMG-fa73fc6f4c2919b1a14b05decc79cc05-V.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 65

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.