Опікуємося освітою найменших

Ні для кого не секрет, що під час війни, діти дошкільного віку належать до найвразливішої категорії населення, яка є найбільш незахищеною та необізнаною, щодо збереження власного життя і здоров’я. І саме ми, дорослі, в тісній співпраці батьків та педагогів повинні подбати про майбутнє нашої країни – ДІТЕЙ.

Дистанційне навчання – це не завдання для батьків, що не мають часу на спілкування з малюками, а вектор напрямку для співпраці дорослих: і педагогів і батьків, задля освіти та розвитку своїх допитливих «чомусиків».

А щоб малюк розвивався всебічно, ми – педагоги, підготували безліч цікавинок: відео-заняття, онлайн-спостереження, інтерактивні ігри, руханки, гімнастики для очей та пальчиків, аудіоказочки на добрий вечір та багато іншого.

А для батьків підготували рекомендації щодо організації освітнього процесу вдома, вікових особливостей їх малюків етапів розвитку дітей дошкільного віку.

Дуже приємно отримувати у відповідь від наших "чомусиків" фото малюнків, виконаних завдань та просто аудіоповідомлень.

Педагоги завжди відкриті до спілкування: телефонуйте, пишіть, надсилайте відео - будемо дуже раді комунікації!!!

Вихователі середньої групи "Метелик"

/Files/images/distantsyne/дист2.jpg/Files/images/distantsyne/дист 1.jpg/Files/images/distantsyne/дист4.png /Files/images/distantsyne/IMG-00551a69a622b8b00860d1b362ca7c48-V.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 56

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.