Співпраця з КУ "Прилуцький Центр професійного розвитку педагогічних працівників"

Консультування молодого педагога

Успішна педагогічна діяльність сучасного молодого педагога залежить не тільки від його професійної підготовки і особистих якостей, а й від належної організації консультативної методичної допомоги та наставництва. В цьому навчальному році «Віртуальну школу молодого педагога» відвідує інструктор з фізичної культури закладу дошкільної освіти № 19 Іващенко Марина.

24.11.2022 року в ході зустрічі консультант Тетяна Зубко надала практичні рекомендації, як організувати роботу, щоб на все вистачало часу за допомогою основ тайм-менеджменту. Марина отримала відповіді на актуальні для неї питання: розроблення індивідуальної траєкторії професійного розвитку, володіння різними сучасними педагогічними технологіями, методиками, прийомами успішного навчання й виховання дошкільників; формування стійких професійних цінностей та компетентностей; практичне використання сучасних методик виховання для формування у здобувачів освіти здоров’язбережувальної компетентності.

Дане педагогічне шефство містило ряд порад, які стануть у нагоді та професійному зростанні молодого інструктора з фізичної культури.

За матеріалами КУ "Прилуцький центр професійного розвитку педагогічних працівників

Кiлькiсть переглядiв: 35

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.