Вдосконалюємо професійну компетентність

Перша домедична допомога в умовах війни.

Вдосконалюючи здоров'язбережувальну професійну компетентність, педагоги повинні вміти організувати фізично безпечне розвивальне середовище та надавати першу домедичну допомогу у критичних ситуаціях. Педагогічні працівники ДНЗ №19 постійно навчаються, завдяки дистанційній платформі PROMETEUS. На нинішньому етапі нам став у пригоді курс "Перша домедична допомога в умовах війни".

Перша допомога – це проведення найпростіших медичних заходів для порятунку життя, зменшення страждань потерпілого від надзвичайної ситуації і попередження розвитку можливих ускладнень. Професійно таку допомогу надають, звичайно ж, медики, але не завжди швидка допомога може прибути вчасно. Працівники закладу освіти мають знати дії під час надання домедичної допомоги.

/Files/images/sertifkati/Могила.jpg/Files/images/sertifkati/Назарина.jpg/Files/images/sertifkati/Швидкова.png/Files/images/sertifkati/Сенько.png/Files/images/sertifkati/Сердюк.png/Files/images/sertifkati/Скіба.png/Files/images/sertifkati/Скок.png/Files/images/sertifkati/Харченко.png

Кiлькiсть переглядiв: 28

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.