16 листопада - День толерантності

В сучасному освітньому середовищі вихователі не рідко стикаються з різноманітними викликами. Одним з ефективних способів зміцнення командного духу та покращення співпраці між вихователями є спільна робота. Цей процес, який включає в себе різноманітні активності, може позитивно впливати на якість освіти та підвищувати результативність вихователя.

Тренінг до Міжнародного дня толерантності.

Що таке толерантність

Коли виникає страх чи зневага до інших, з'являється дискримінація та нетерпимість. Також це можна назвати відсутністю толерантності.

Відмінності підкреслюють нашу унікальність, оскільки всі ми відрізняємося за рівнем доходів, захопленнями, зовнішністю, характером, політичними поглядами, уподобаннями в їжі. І це – нормально, це і є світ, у якому ми живемо, подобається нам це чи ні. Об'єднує нас причетність до єдиного суспільства, тому толерантність є необхідною рисою, яка допомагає таким різним людям мирно співіснувати.

Толерантність – риса цивілізованого суспільства. Тому що люди, які хочуть жити в гармонії та порядку, ніколи не ображатимуть, принижуватимуть чи будуть завдавати шкоди людині з протилежними поглядами. У розвинених країнах високий рівень толерантності: ніхто не обмежує свободу волі іншого через те, що не погоджується з чужим світоглядом.

Належну увагу на пренінгу приділили покращенню навичок комунікації та взаєморозуміння з ветеранами/ветеранками та їх членів родин.

Практичний психолог Марина Скок.

/Files/images/psiholog/tolerantnst/image_50727681.JPG/Files/images/psiholog/tolerantnst/image_50420737 (2).JPG/Files/images/psiholog/tolerantnst/image_50388481.JPG/Files/images/psiholog/tolerantnst/image_50420737 (1).JPG/Files/images/psiholog/tolerantnst/image_50459393 (1).JPG

Кiлькiсть переглядiв: 32

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.