Безпечна дорога додому

Для успішного проведення «Тижня безпеки дорожнього руху» (13-19.11.2023р) в групі "Веселка" педагогами Тетяною Гаркавою та Діаною Могилою були створені всі необхідні умови: підготовлені роздатковий та демонстраційний матеріали, підібрані мультфільми, а також іграшки, посібники, та інше.

Кожного дня вихователі намагалися збільшити, поповнити, уточнити та систематизувати життєвий досвід дітей молодшої групи№ 3.

Головною метою тижня була ефективна організація освітнього процесу, який дозволятиме дітям опанувати основні знання про правила безпечної поведінки на дорозі та в транспорті та дотримання їх у різних ситуаціях.

За допомогою бесіди «Як поводитись на вулиці та в транспорті» ознайомили дітей з основними правилами поводження в громадських місцях, на дорозі і в транспорті.

Дидактичні та настільно-друковані ігри уточнили та доповнили знання дітей про автомобілі швидкої допомоги та служби порятунку, про уважність на тротуарі та про основні знаки дорожнього руху.

Рухливі ігри та вправи допомогли дітям удосконалити рухові вміння та навички, а також знання дітей про безпечний перехід зебри з світлофором, уточнили кольори та всі "команди" світлофора.

Цільова прогулянка та спостереження розширили знання дітей про рух автомобілів на дорозі. А розгляд ілюстративного матеріалу та читання художньої літератури допомогли закріпити ці знання.

Усі завдання, які були поставлені перед дітьми і педагогами, виконано. Вдалося зацікавити не тільки дітей, але і батьків за допомогою цікавої інформації, яка була розміщена у батьківському куточку, Можна вважати, що набуті знання та навички стануть в нагоді кожному, щоб зберегти своє здоров´я та здоров´я рідних та близьких.

/Files/images/bjd/tijden_bezpeki_171123/изображение_viber_2023-11-18_10-30-42-971.jpg/Files/images/bjd/tijden_bezpeki_171123/изображение_viber_2023-11-18_10-28-21-175.jpg/Files/images/bjd/tijden_bezpeki_171123/изображение_viber_2023-11-18_10-28-21-584.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 6

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.