Вулиця - місце потенційної небезпеки

Вулиця - це місце потенційної небезпеки. Тому дорослим вкрай важливо навчити дітей правил безпеки на вулиці.

У закладі дошкільної освіти №19, в старшій групі "Метелик" (вихователь Ірина ГОРОХ) було проведено заняття "Пригоди на вулиці", під час якого діти з цікавістю розповідали по картині, міркували під час вирішення логічних завдань, мовних вправ, моделювали ситуації, при яких потрібно правильно знайти відповідні предмети, що необхідні для безпеки.

Під час бесіди висловлювали власну думку, аналізували неправильні дії, до чого вони можуть призвести. В іграх відтворювали отримані знання, проявляли практичні навички, вчилися гратися разом, допомагати, діяти в команді.

Дуже цікаво пройшло міні-заняття з макетом вулиці, на якому діти практично реалізували свої знання. Корисні та радісні емоції діти отримали під час перегляду мультфільму про правила дорожнього руху.

Педагогам важливо співпрацювати з батьками, бо від злагодженої співпраці буде краще нашим дітям. Батьки звернули увагу на інформацію, яка допоможе навчити дитину берегти своє життя на вулиці.

/Files/images/bjd/tijden_bezpeki_171123/IMG_20231117_124749.jpg/Files/images/bjd/tijden_bezpeki_171123/IMG_20231117_125025.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 12

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.