Організація харчування в ЗДО.
Організаційно найскладнішими режимними моментами в закладі дошкільної освіти можна вважати ті, які пов’язані з харчуванням дітей. Це – сніданок, обід, вечеря та моменти, безпосередньо пов’язані з ними, – підготовка до прийому їжі і дотримання правил столового етикету.
Від харчування дитини безпосередньо залежить її здоров’я. Тож над питанням: як правильно організовувати режимні моменти, пов’язані з цим процесом, працювала ініціативна творча група педагогів ДНЗ №19 у складі вихователів Гаркавої Т.М., Могили Д.О., Назарини С.О., та вихователя-методиста Швидкової І.М.
Також увагу приділили створенню умов для успішного формування культурно-гігієнічних навичок.
В ході роботи творчої групи було опрацьовано дуже багато матеріалів з різних інформаційних джерел.
Всю зібрану інформацію представили колегам у вигляді інтерактивного інформаційно-методичного посібника.
Коментарi