Організація харчування в ЗДО.

Організаційно найскладнішими режимними моментами в закладі дошкільної освіти можна вважати ті, які пов’язані з харчуванням дітей. Це – сніданок, обід, вечеря та моменти, безпосередньо пов’язані з ними, – підготовка до прийому їжі і дотримання правил столового етикету.

Від харчування дитини безпосередньо залежить її здоров’я. Тож над питанням: як правильно організовувати режимні моменти, пов’язані з цим процесом, працювала ініціативна творча група педагогів ДНЗ №19 у складі вихователів Гаркавої Т.М., Могили Д.О., Назарини С.О., та вихователя-методиста Швидкової І.М.

Також увагу приділили створенню умов для успішного формування культурно-гігієнічних навичок.

В ході роботи творчої групи було опрацьовано дуже багато матеріалів з різних інформаційних джерел.

Всю зібрану інформацію представили колегам у вигляді інтерактивного інформаційно-методичного посібника.

/Files/images/metod/organzatsya_harchuvannya/image_50441985.JPG/Files/images/metod/organzatsya_harchuvannya/Screenshot (12).png/Files/images/metod/organzatsya_harchuvannya/Screenshot (13).png

/Files/images/metod/organzatsya_harchuvannya/image_67222017.JPG/Files/images/metod/organzatsya_harchuvannya/image_67203329.JPG/Files/images/metod/organzatsya_harchuvannya/image_67214849.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 19

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.